LEXXUS | krásny zariadený 2-izb. byt, loggia 11 m2, garáž, Ružinov - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | krásny zariadený 2-izb. byt, loggia 11 m2, garáž, Ružinov

Predaj, Bratislava - Pošeň

rozloha Byt
2-izbový
rozloha 64.63 m²
ulica Ružinovská

2-izbový byt na predaj v lokalite Bratislava - Pošeň v Ružinove, Bratislava

Spoločnosť Lexxus ponúka na PREDAJ novostavbu kompletne nadštandardne zariadeného 2-izbového bytu s veľkou loggiou a garážovým státím v dome

Úžitková plocha bytu: 53,58 m2 + plocha loggie je 11,05 m2, čo je spolu 64,63 m2. Poschodie: 7.p. z 10.p.

Charakteristika nehnuteľnosti: Jedná sa veľmi dobre a priestranne riešený 2-izbový byt, veľmi vkusne dokončený a vybavený kvalitným zariadením (dvere Sapeli, sanita Villeroy-boch, sprcha Grohe a batérie Hansgrohe a pod.) Je situovaný v príjemnej časti Ružinova v bezprostrednej blízkosti parkov a širokej občianskej vybavenosti. Výborná dostupnosť do centra mesta (široký výber MHD) a na diaľničný obchvat, v okolí máme možnosť športových voľnočasových aktivít. V suteréne domu je spoločná garáž a je možné kúpiť aj parkovacie státie v garáži blízko vstupu za 25.000 EUR. Pod domom sa nachádza aj vonkajšie parkovisko pre obyvateľov a návštevníkov domu.

Dispozícia a vybavenie: vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom, toaletou a práčkou so sušičkou, priestranná obývacia izba moderne prepojená barom s kompletne vybavenou kuchyňou, z obývacej izby a spálne je výstup na veľkú loggiu, 1 samostatná spálňa so veľkou šatníkovou skriňou, manželskou posteľou a nočnými stolíkmi. Loggia ponúka výhľad na mesto, zeleň a na slnečnú juhozápadnú stranu.

Byt je vhodný ako bývanie pre dve osoby, ale aj ako investícia pre dlhodobý PRENÁJOM či AIRBNB.

Bytový dom a lokalita: Dom bol skolaudovaný v roku 2014, má pekne udržiavané spoločné priestory a veľké výťahy. Na prízemí v obchodných priestoroch sa nachádzajú príjemné prevádzky služieb, vrátane obľúbenej kaviarne LaPutika.
Lokalita Pošeň v Ružinove je jedna z najlepších lokalít plnej zelene a parkov. V okolí nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti Potraviny LIDL, BILLA, KRAJ, MHD v tesnej blízkosti : električky, autobusy. Do mesta sa pohodlne dostanete MHD za 10 min., AVION, IKEA - 5 min.
TOPPONUKA

3D virtuálna prehliadka Matterport



Poloha nehnuteľnosti na mape

Ružinovská, Bratislava - Pošeň, Bratislava - Ružinov, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr. Zuzana Fialová, RSc.

Mgr. Zuzana Fialová, RSc.

senior real estate consultant

hovorím po slovenskyIo parlo ItalianoI speak englishIch spreche deutschmluvim česky

+421 948 516 005

zuzana.fialova@lexxus.sk Maklér má 25 ponúk

FI-433

Podrobné informácie

vrátane provízie
7 / 10
64.63 m²
úplne prerobený
11 m²
vonkajšie
plastové
juhozápadná

Napíšte nám