LEXXUS-PREDAJ Luxusný apartmán LESNA RESIDENCE - Tatranská Štrba - LEXXUS, a.s.

PREDAJ Luxusný apartmán LESNA RESIDENCE - Tatranská Štrba

Predaj, Štrba

rozloha Rekreačný apartmán
4
rozloha 225.34 m²
ulica Lesná

Rekreačný apartmán na predaj v lokalite Štrba v Poprade

Na predaj - luxusný kompletne zariadený apartmán C 3 v Tatranskej Štrbe, ktorý je súčasťou komplexu LESNA RESIDENCES pozostávajúceho z troch samostatných objektov Víl A/B/C s 11 apartmánmi s nádherným výhľadom severne na Vysoké Tatry a južne na pohorie Nízkych Tatier a Liptovskú dolinu. Rezidenčné bývanie zaujme modernou architektúrou citlivo posadenou do atraktívnej Podtatranskej lokality, absolútnym komfortom rekreačného ako aj trvalého bývania a výbornou polohou v jednom z troch najväčších a najvýznamnejších turistických miest vo Vysokých Tatrách - Štrbského Plesa. Projekt Rezidencie Lesná predstavujú úplne novú úroveň bývania v prírode s vynikajúcimi možnosťami pre šport, zábavu, turistiku, relax... Apartmán má celkovú výmeru 225,34 m2 na štyroch poschodiach vrátane dvoj-garáže na 1. podzemnom podlaží plus terasa s plochou 77,95 m2 a troma balkónmi spolu 14,78 m2.
O projekte:
Nadštandardný apartmán poskytuje atraktívny, komfortný a moderný priestor pre bývanie, obchod alebo trávenie voľného času neďaleko mesta Poprad, ktoré je centrom cestovného ruchu pod Vysokými Tatrami /len 18 km/, kde sa nachádza aj medzinárodné letecké spojenie - letisko Poprad. Ponúka rozšírenie možností moderného a kvalitného bývania, zohladňujúce súčasné podmienky realitného trhu spolu s dôrazom na kvalitu prevedenia stavby s rešpektovaním nových kvalitných a ekologických technológií, štandardov a moderného dizajnu. Ide o 4 podlažnú nadčasovú Vilu s piatimi jednotlivými apartmánmi a vlastnými dvoj-garážami, priestrannými terasami a pozemkom.
Lokalita:
Projekt Rezidencie Lesná sa nachádza v blízkosti najvyhľadávanejších stredísk zimných športov a letnej turistiky našich veľhôr VT. Najznámejšie a najvyššie položené stredisko Vysokých Tatier - Štrbské Pleso je od Vily vzdialené 8 km. V zimnej sezóne sú tak k dispozícii viaceré lyžiarske strediská ako Areál Snow - Štrbské Pleso, Lopušná dolina, Liptovská Teplička či Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. V letnom období sú k dispozícii kúpaliská a aquaparky Aquacity Poprad, Tatralandia - Liptovský Mikuláš, či golfové rezorty ako Golf Rezort v Tatranskej a Veľkej Lomnici.
Štandard stavby:
Vila C v ktorej sa apartmán nachádza ako aj ostatné objekty sú realizované v najvyššej kvalite tradičným konštrukčným systémom z obvodového tehlového muriva Porotherm 30 P+D zateplených kontaktným systémom Baumit EPS 70S s hrúbkou 120 mm. Stropná konštrukcia je z keramického predpätého stropného systému Porotherm s nosníkmi KPSN s keramickými vložkami KSV 17/45 v hrúbke 240 mm. Strechy sú pultové s izoláciou z minerálnych dosiek, strešná krytina a klampiarske výrobky sú z titán zinkového pred-zvetralého bridlicovo-šedého plechu RHEINZINK. Výplňové otvory sú hliníkové, systém Aliplast z hliníkových profilov Imperial. Prevažný systém otvárania je posuvne sklopný so štrbinovým mikroventilačným vetraním. Povrchové úpravy exteriéru sú kombinácia veľkoformátových žulových dosiek VERDE UBATUBA s úpravou waterfinish a dreveného obkladu THERMOWOOD - severská borovica.
Štandard interiéru:
Podlahy a obklady sú v rámci štandardu z talianského mramoru typového označenia Galileo / Emperador / Brecsia / Alicante / Boticcino / Verde / Carara a Bianco Lassa vena Oro, pričom každý z apartmánov je unikátny a jedinečný použitím iného mramoru a obkladov ako ostatné. Schodisko každého apartmánu je realizované v kombinácii drevo - kov so skleneným presklením zábradlia. Kúrenie je nízkoteplotné podlahové UNIVENTA. Zdrojom tepla na kúrenie a TÚV je samostatné tepelné čerpadlo voda - vzduch pre každú Vilu zvlášť. Apartmány sú v rámci štandardu vybavené bielou sanitou a luxusnými kuchynskými linkami.

Apartmán je nadštandardný a luxusný veľkometrážny samostatný objekt s podielom na pozemku a podielom na prístupovej komunikácii, ktorý môže slúžiť ako rekreačno rezidenčný objekt pre najnáročnejšiu klientelu. Ponuková cena kompletne "na kľúč" zariadeného apartmánu je 850.000€ + DPH.

V prípade nadobúdania vlastníctva pre PO ako platcu DPH, nie je povinnosť úhrady DPH nakoľko je nehnuteľnosť 5 rokov od kolaudácie v zmysle prenesenia daňovej povinnosti zo zákona o DPH.


TOPPONUKA TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Lesná, Štrba, Poprad, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GA-350

Podrobné informácie

225.34 m²
úplne prerobený
14.78 m²
77.95 m²
vlastné vyhradené
hliníkové

Napíšte nám