LEXXUS - PREDAJ, 4i byt v ikonickom projekte SKY PARK, Staré mesto - LEXXUS, a.s.

LEXXUS - PREDAJ, 4i byt v ikonickom projekte SKY PARK, Staré mesto

Predaj, Bratislava - Staré Mesto

rozloha Byt
4-izbový
rozloha 180 m²
ulica Továrenská

4-izbový byt na predaj v Starom Meste, Bratislava

Na predaj, unikátna štvorizbová rezidencia z nadhľadom na mesto a Bratislavský hrad, v ikonickej stavbe SKY PARK - PANORAMATIC COLLECTION.

Slnečný byt s panoramatickým výhľadom na Bratislavu, s terasou v kvalitnom štandarde s celkovou výmerou 150m2 plus terasa o výmere úctyhodných 30 m2 sa nachádza v novom parku mesta, SKY PARK by Zaha Hadid SKY PARK - PANORAMATIC COLLECTION je v plnom kontakte s dokonalým výhľadom na mesto, za veľkoformátovými oknami s trojskom, čo tvorí absolútnu harmóniu.

Ikonická stavba je ponúka pokojné bývanie s nadhľadom a dokonalým pohodlím vďaka recepcii či prednostnej obsluhy výťahu s bezkonkurenčným umiestnením a zároveň výborná investičná príležitosť.


Doslova najlepšia adresa na Slovensku! SKY PARK - PANORAMATIC COLLECTION svojou polohou, vybavenosťou a infraštruktúrou vytvára nový ťažiskový bod mesta. Stáva sa východiskovým miestom, či riešite biznis, vyberiete sa za kultúrou, alebo jednoducho hľadáte oddych a zábavu.

Podzemne garáže dotvárajú komfort a k bytu je možné dokúpiť až tri parkovacie miesta, z toho dve v nadrozmernej samostatnej garáži a pivničnú kobku. S možnosťou odpočtu DPH!
Vid, ilustračné fotky.. TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Továrenská, Bratislava - Staré Mesto, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GE-537

Podrobné informácie

27 / 29
180 m²
30 m²
vlastné vyhradené
hliníkové
západná

Napíšte nám