JEDINEČNÁ POLOHA, ČAROKRÁSNE PROSTREDIE,PRÍRODNÉ KRÁSY VŠADE OKOLO VÁS - LEXXUS, a.s.
cesta-okolie-3.JPG
5-pohlad-dom-juh.JPG
cesta-okolie-2.JPG
cesta-okolie-1.JPG
+ 3 cesta-okolie-4.JPG

JEDINEČNÁ POLOHA, ČAROKRÁSNE PROSTREDIE,PRÍRODNÉ KRÁSY VŠADE OKOLO VÁS

Predaj, Ľubietová

rozloha Chata
2-izbový
rozloha 71 m²
ulica .

Chata na predaj v lokalite Ľubietová v Banskej Bystrici

Spoločnosť Lexxus, a.s. ponúka naozaj jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá svojou polohou a svojím charakterom ponúka široké možnosti spôsobu využitia tohto pozemku ako celku.


Chata, ktorá je v pôvodnom stave sa nachádza v krásnej lokalite, ktorá ponúka množstvo možností pre relaxáciu a aktivity v prírode. Je umiestnená v blízkosti Poľany, ktorá je známa svojou nádhernou scenériou a turistickými trasami.
Okolie je bohaté na prírodné krásy, ako sú lesy, lúky a kopce. Môžete si vychutnať prechádzky v prírode, jazdu na bicykli alebo len oddychovať a relaxovať na slnečnom pozemku. Okolie je tiež ideálne pre milovníkov horskej turistiky a outdoorových aktivít.
Táto lokalita je tiež vhodná pre tých, ktorí hľadajú únik z rušného mestského života a chcú sa ponoriť do prírody a pokojného prostredia. Je to miesto, kde môžete nájsť harmóniu a rovnováhu medzi mestským a vidieckym životom.
Nech už hľadáte miesto na relaxáciu, stavbu vlastného domu alebo len únik do prírody, táto lokalita vám ponúka všetko, čo potrebujete. Nechajte sa očariť jej prírodnou krásou a objavte všetky možnosti, ktoré vám ponúka.

Pekný slnečný pozemok o výmere 4,1 ha (cca 170x240 m), ktorý je ako raj na zemi, leží na kopci uprostred prírody, čo znamená, že tu zažijete absolútny kľud a oddych. A aké výhľady! Z pozemku sa vám otvára nádherná panoráma Poľany. Môžete sa tešiť na slnečné dni a vychutnávať si tento raj na južnej strane. Prístup až k pozemku je po staršej asfaltovej ceste, k domu je to asi 50 m po lúke (rovina až mierny svah).
Murovaná chata s výmerou 71 m², ktorá je jednoducho úžasná. Áno, je v pôvodnom stave a potrebuje rekonštrukciu, ale predstavte si, akú krásnu rekreačnú chatu si z nej môžete vybudovať! A to ešte nekončí. Táto budova nemá inžinierske siete, ale má súpisné číslo, čo je veľmi dôležité.
Pozemok tvorí niekoľko susediacich parcel, ktoré tvoria jeden celok. Väčšina z nich je vedená ako TTP. Viac ako polovica z týchto parcel je zalesnená, takže nikdy nebudete mať problém s palivom na oheň. A keď už hovoríme o pozemku, musím spomenúť, že je čiastočne rovinatý a čiastočne vo svahu. A čo je ešte lepšie? Pozemkom preteká potok, čo pridáva do tohto miesta ešte viac kúzla.

A teraz si predstavte, že sa ocitnete na tejto úplnej samote. Žiadne rušivé hluky, žiadne susedné domy. Len vy, príroda a táto nehnuteľnosť. Až na vzdialené domy, ktoré sú približne 600 metrov vzdušnou čiarou od vás. Áno, toto je miesto, kde nájdete absolútny pokoj a súkromie.



Predajná cena: 289.000,- €


TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

., Ľubietová, Banská Bystrica, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr.  Miriam Horňáková

Mgr. Miriam Horňáková

senior real estate consultant

hovorím po slovenskyЯ говорить русскийI speak englishmluvim česky

+421 907 642 522

miriam.hornakova@lexxus.sk Maklér má 27 ponúk

MH-360

Podrobné informácie

41243 m²
pôvodný

Napíšte nám