LEXXUS | historický boutique hotel Piešťany | investičná príležitosť - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | historický boutique hotel Piešťany | investičná príležitosť

Predaj, Piešťany

rozloha Hotely a penzióny
16
rozloha 3013 m²
ulica Štefánikova

Hotely a penzióny na predaj v Piešťanoch

Vitajte v Piešťanoch, meste známom svojimi termálnymi prameňmi a vysokým štandardom života. Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na predaj jedinečnú investičnú príležitosť – butikový kúpeľný Hotel Sandor Pavillon s možnosťou prestavby na apartmánový dom.
Hotel nachádzajúci sa v srdci regiónu, v centrálnej pamiatkovej zóne Piešťan, sa pýši bohatou históriou a patrí k slovenskému kultúrnemu dedičstvu. Dlhodobo sa udržiava na popredných miestach v rebríčku najprestížnejších hotelov v oblasti.

HISTÓRIA A ARCHITEKTÚRA
Hotel Sandor Pavillon, ktorý svojou históriou siaha až do roku 1912, je pomenovaný po zakladateľovi moderných Piešťanských kúpeľov Alexandrovi (Sandor) Winterovi, ktorý bol zároveň tým, kto dal hotel postaviť.

Budova si aj po rozsiahlej rekonštrukcii v roku 2006 zachovala pôvodné prvky, jednoduché línie a minimalistický dizajn. Vďaka prepojeniu starého a nového, dnes hotel pôsobí veľmi elegantne a ponúka svojim hosťom jedinečnú atmosféru. Rekonštrukciou, prístavbou, nadstavbou a modernizáciou bol hotel transformovaný do jedného celku vzájomne súvisiacich častí na spoločnom pozemku s vnútorným átriom.

HISTORICKÁ ČASŤ HOTELA
Centrálnou časťou hotela je jeho historická časť, ktorá v sebe nesie prvky moderny. Vysoké stropy a veľké okná dodávajú jedinečnú atmosféru a zároveň zaisťujú, že sú hotelové izby plné prirodzeného svetla. Táto časť hotela ponúka 16 klimatizovaných izieb a apartmánov, všetky pripravené na to, aby svojim budúcim návštevníkom poskytli ten najpríjemnejší pobyt.

V historickej časti hotela sa nachádza aj reštaurácia Winter, kaviareň a klubovňa, ideálne miesto pre relax a rôzne stretnutia.

NOVÁ ČASŤ HOTELA
V modernej prístavbe sa nachádza wellness centrum, vírivka, sauny a priestory na kozmetické a administratívne služby. Tieto priestory sú určené pre relax a odpočinok, ktorý ocenia nielen návštevníci hotela, ale aj obyvatelia Piešťan.

TECHNICKÉ PARAMETRE
- Celková podlažná plocha podlaží je 3013 m2.
- Výmera pozemku je 1346 m2.
- Podlažia: podzemné podlažie, 3 nadzemné podlažia.

Výška stropov predstavuje luxusný priestor a na mnohých miestach dosahuje 3,35 m.
Objekt je vybavený novými rozvodmi vody, kanalizácie, elektriny a vzduchotechniky.
Prvé tri podlažia a podkrovie sú komfortne klimatizované.

LOKALITA
Hotel sa nachádza priamo v srdci kúpeľnej časti Piešťan, v oblasti kúpeľných a obchodných domov. Pešia zóna je vzdialená len 400 m od hotela. V bezprostrednom okolí sa nachádza Balneologické múzeum, Evanjelický kostol, Kúpeľný park, Ľudová škola umenia a zástavba individuálnej bytovej zástavby rodinných domov a viliek. Piešťany disponujú výborným napojením na diaľničnú sieť smer Bratislava a Trenčín.

REVITALIZÁCIA A INVESTIČNÝ POTENCIÁL HOTELA
Mesto Piešťany je pozitívne naklonené k možnej revitalizácii a ekonomickému využitiu existujúcich priestorov Hotela Sandor Pavillon. Projekt nového možného využitia predstavuje ďalšie príležitosti na rozvoj tohto prestížneho ubytovacieho zariadenia.
Na horných poschodiach je naplánovaná realizácia desiatich luxusných apartmánov s 2 až 3 izbami. Prízemie ponúkne priestor na rôzne funkčné prevádzky vrátane obchodov, stravovacích zariadení, kancelárií, wellness centra alebo parkoviska pre autá, bicykle a motorky.

Hotel Sandor Pavillon je v perfektnom stave - pripravený na prevzatie novým majiteľom, ktorý ocení jeho potenciál a historickú hodnotu.
Budúci majiteľ môže pokračovať v používaní priestorov v ich súčasnom stave, alebo sa rozhodnúť pre investíciu a časť priestorov prestavať na ďalšie apartmány.

SILNÁ ZNAČKA S DOBROU REPUTÁCIOU - SKVELÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ S VÝBORNÝM BIZNIS POTENCIÁLOM
Štýlové ubytovanie, vynikajúca poloha a vysoko hodnotené služby Hotela Sandor Pavillon predstavujú obrovský potenciál pre stabilné a rastúce príjmy. Teraz máte príležitosť stať sa majiteľom tejto jedinečnej historickej pamiatky a napísať ďalšiu kapitolu jej príbehu. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií o tejto exkluzívnej ponuke. Podrobnosti o podmienkach predaja vám poskytneme na požiadanie.

TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Štefánikova, Piešťany, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr.  Miriam Horňáková

Mgr. Miriam Horňáková

senior real estate consultant

hovorím po slovenskyЯ говорить русскийI speak englishmluvim česky

+421 907 642 522

miriam.hornakova@lexxus.sk Maklér má 21 ponúk

MH-314

Podrobné informácie

3013 m²
3013 m²
spoločné – vlastná kotolňa
vnútorné
plastové
asfaltová cesta

Napíšte nám