LEXXUS| jedinečné bývanie na najlepšej ulici v Starom Meste, Laurinska - LEXXUS, a.s.
untitled-243-Edit.jpg
untitled-302-Edit.jpg
untitled-217-Edit.jpg
untitled-263-Edit.jpg
+ 9 untitled-281-Edit.jpg

LEXXUS| jedinečné bývanie na najlepšej ulici v Starom Meste, Laurinska

Prenájom, Bratislava - Staré Mesto

rozloha Byt
2-izbový
rozloha 82 m²
ulica Laurinská

2-izbový byt na prenájom v Starom Meste, Bratislava

LEXXUS| jedinečné bývanie na najlepšej ulici v Starom Meste, Laurinska ulica. Novo-zrekonštruovana historická budova v samotnom srdci historického centra mesta, na pešej zóne ponúka bývanie na prenájom v moderne a nadštandardne zariadených unikátnych apartmánoch.

K dispozícii sú kompletne zariadené, priestranné apartmány s vysokými stropmi alebo reprezentatívne strešne apartmány s priznanými hradami a kvalitným zariadením. Unikátna ponuka začína od 2i apartmánov vo výmere od 82m2 až po veľkometrážne 3i apartmány s ideálnymi 150m2.

Samozrejmosťou je precízna rekonštrukcia so zachovaním jedinečných historických prvkov ako aj citlivé, moderné zariadenie so zmyslom pre detail. Služba concierge, video vrátnik, klimatizácia, kamerový systém či výťah dotvárajú modernu stránku historického skvostu.

Staré mesto, nabáda v každom ročnom období na niečo iné: čakajú Vás prechádzky historickým centrom, posedenia v štýlových reštauráciách a kaviarničkách, gastronomické zážitky slovenských i medzinárodných kulinárskych špecialít a nápojov, tiež vzácne muzeálne a galerijné expozície a návšteva divadla. Všetko v pešej dostupnosti, len pre Vás. TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Laurinská, Bratislava - Staré Mesto, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GE-570

Podrobné informácie

4 / 5
82 m²
vonkajšie
zariadený
drevené

Napíšte nám