LEXXUS | Luxusný 3 izbový byt s terasou a výhľadom na mesto a hrad - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | Luxusný 3 izbový byt s terasou a výhľadom na mesto a hrad

Prenájom, Bratislava - Staré Mesto

rozloha Byt
3-izbový
rozloha 90 m²
ulica Továrenská

3-izbový byt na prenájom v Starom Meste, Bratislava

Spoločnosť LEXXUS, a.s. Vám ponúka na prenájom luxusný 3- izbový byt v modernom a štýlovom projekte SKY PARK RESIDENCE. Kompletne zariadený a klimatizovaný byt sa nachádza na 21. poschodí tretej veže so štyrmi rezidenčnými výťahmi a veľkorysou recepciou. Disponuje celkovou podlahovou plochou 97,16 m2 vrátane komfortnej terasy. Tento nadštandardný byt má severozápadnú orientáciu a nádherné výhľady na Bratislavský hrad, panorámu mesta a Dunaj.

Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a zároveň praktické. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene s množstvom úložného priestoru, priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne a jedálne, zo spálne s manželskou posteľou a úložným priestorom, druhou spálňou (momentálne vybavená ako hosťovská izba/pracovňa.. Možnosť zariadiť ako detskú izbu alebo druhú spálňu), samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatným šatníkom s práčovňou. Byt ponúka komplet vybavenú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi. Vstup na terasu so sedením o výmere 7,63 m2 je z obývacej izby.

Veľkou výhodou celého projektu je kvalita samotnej stavby a moderné riešenie celého projektu, ako z vizuálneho, tak z technologického hľadiska. Projekt je svojou polohou a vybavením vhodný pre náročných klientov, hľadajúcich moderné a dizajnové bývanie v novom downtowne hlavného mesta.

Bezprostredné okolie SKY Parku ponúka relax v krásnom dizajnovom prostredí s množstvom gastro prevádzok, služieb, kaviarní, vináreň, detské ihrisko, vonkajšie fitness športovisko... Pešia dostupnosť do historického centra mesta, na promenádu Dunaja lemovanú reštauráciami a barmi OC Eurovea. Lokalita tiež poskytuje blízkosť novej budovy SND, hlavnej autobusovej stanice Nivy s kompletnou občianskou vybavenosťou a novým nákupným centrom. Výhodou je tiež blízke napojenie na obchvat diaľnice spájajúcej zvyšok Slovenska a okolitých štátov.

K bytu prislúchajú dve garážové státia v rezidenčnej garáži, ktoré sú súčasťou nájmu a tiež pivničná kobka. Energie a správcovské poplatky za byt, garážové státia a pivnicu sú vo výške 400€/mesačne.

Byt je voľný od 01.06.2024 - obhliadky od mája. TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Továrenská, Bratislava - Staré Mesto, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GA-429

Podrobné informácie

21 / 30
90 m²
úplne prerobený
7.63 m²
3 m²
vlastné vyhradené
zariadený
hliníkové
juhozápadná

Napíšte nám