LEXXUS | Obchodný priestor - kancelária na Miletičovej ulici - Ružinov - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | Obchodný priestor - kancelária na Miletičovej ulici - Ružinov

Predaj, Bratislava - Ružinov

rozloha Kancelárie
rozloha 96.52 m²
ulica Miletičova

Kancelárie na predaj v Ružinove, Bratislava

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na PREDAJ komfortný obchodný priestor - kanceláriu v novostavbe na Miletičovej ulici v Ružinove, v blízkosti OC Centrál.

POPIS

Priestor sa nachádza na prízemí polyfunkčnej budovy s presklenou fasádou a kompletným zázemím. Je plne klimatizovaný, vybavený prípojkami na dátové služby, zabezpečovacím systémom, má atraktívny a moderný charakter. Priestor má výmeru 94,52 m2 a prislúcha k nemu skladový priestor - pivnica o výmere 2 m2.
Celopresklená fasáda koncelárie poskytuje možnosť využiť polep výkladu, ktorý predstavuje veľmi efektívny reklamný priestor na propagáciu Vašej spoločnosti.

Dispozícia:
Veľký otvorený priestor, hneď pri prednom vstupe je kancelária oddelená sklenou stenou. V strede je toaleta (dámska / pánska) a kuchynka. Kancelária má samostatnú zasadačku a ostatná časť je open space, ktorý poskytuje "voľnú ruku" v tvorbe alebo úprave dispozície.

Obchodný priestor má východ a vchod z východnej strany budovy kde sa nachádza súkromné parkovisko. Výklady sú tak orientované do tichej strany kde je prirodzený pohyb vlastníkov a návštevníkov prevádzok a bytov v objekte.. K prevádzke prináležia 2 parkovacie státia za rampou. Vynikajúce umiestnenie parkovacích miest je hneď pri zadnom vchode. Ideálne na zásobovanie.
Nehnuteľnosť má široký potenciál, je vhodná na obchodné účely, ale i na kancelárske účely.

LOKALITA
Budova sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Ružinov. Blízkosť nákupného centra Centrál, Trnavského mýta. Ideálne miesto pre vaše podnikanie.

CENA
Cena administratívno obchodného priestoru je 325.000,-EUR + DPH
Cena za vonkajšie parkovacie státie je 25.000,-EUR vrátane DPH


TOPPONUKA
TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Miletičova, Bratislava - Ružinov, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GA-Mileticova

Podrobné informácie

prízemie
96.52 m²
94.52 m²
áno - separovaný
vonkajšie
hliníkové

Napíšte nám