LEXXUS | Butikový 2i apartmán s loggiou v novostavbe Jégeho Alej - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | Butikový 2i apartmán s loggiou v novostavbe Jégeho Alej

Predaj, Bratislava - Ružinov

rozloha Byt
2-izbový
rozloha 61.91 m²
ulica Jégeho

2-izbový byt na predaj v Ružinove, Bratislava

Spoločnosť LEXXUS a.s., exkluzívne ponúka nový moderný a kompletne zariadený 2 izbový apartmán v butikovom prevedení s príjemnou loggiou v atraktívnej novostavbe Jégeho Alej V. Štýlový apartmán sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží v jednom z dvoch osem poschodových bytových objektov s bytmi a apartmánmi so súkromnou záhradou vo vnútrobloku a množstvom oddychových zón, ktoré priamo nabádajú k odpočinku a relaxu.

Interiér je vkusne nadčasovo zariadený do posledného detailu pre náročného klienta, ktorý preferuje mestské bývanie s perfektnou vybavenosťou bez potreby ďalších vstupov a investícii. Svojou logickou dispozíciou a veľkorysou obývacou izbou je jednoznačne aktuálnym trendovým riešením ako pre jednotlivca tak pre dvojicu, ktorá vyhľadáva energiu mestského života s výbornou dostupnosťou.

Dispozíciu apartmánu s podlahovou plochou 60,84 m2 tvorí príjemná vstupná hala so šatníkom, komfortná kúpeľňa s vaňou, samostatná spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchynským kútom a veľká loggia s výmerou 4,97 m2. K bytu tiež prislúcha murovaná pivničná kobka 1 m2 na rovnakom podlaží ako apartmán. Možnosť dokúpiť aj garážové státie v podzemnej rezidenčnej garáži od developera projektu spol. Finep. TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Jégeho, Bratislava - Ružinov, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GA-423

Podrobné informácie

2 / 8
61.91 m²
úplne prerobený
4.97 m²
1 m²
verejné
severovýchodná

Napíšte nám