LEXXUS-PREDAJ Moderná administratívna budova - Podunajské Biskupice - LEXXUS, a.s.

PREDAJ Moderná administratívna budova - Podunajské Biskupice

Predaj, Bratislava - Podunajské Biskupice

rozloha Budova
9
rozloha 330 m²
ulica Mramorová

Budova na predaj v Podunajských Biskupiciach, Bratislava

Lexxus,a.s. ponúka na predaj modernú polyfunkčnú budovu s veľmi dobrou dostupnosťou v lokalite Podunajské Biskupice. Interiér administratívnych priestorov s podlahovou plochou 330 m2 prešiel komplexnou rekonštrukciou a modernizáciou v roku 2014, bol realizovaný architektonickou kanceláriou a zodpovedá aktuálnym trendom a požiadavkám náročného klienta. Budova disponuje deviatimi priestormi na dvoch podlažiach, viacerými sociálnymi zariadeniami a kuchynkami, navyše ponúka skladové pivničné priestory s výmerou 33 m2 a stojí na pozemku s plochou 592 m2. K administratívnej budove prislúcha skladový priestor s podlahovou plochou 201 m2. Interiér kancelárskych priestorov je plne klimatizovaný, variabilný svojou dispozíciou, zabezpečený alarmom a ponúka tiež zabudované a vstavané zariadenie "namieru". Takisto bolo pri rekonštrukcii myslené na nové rozvody, štrukturovanú kabeláž (PC sieť, internet, telefónna linka, OPTO káble...). Celý objekt disponuje kamerovým systémom a je aktuálne napojený na pult CO SBS.

Dispozíciu spodného podlažia administratívnej budovy tvorí:
vstupná recepcia, "open-space" kancelárie a manažérska kancelária, ďalej z kuchyne, sociálneho zariadenia a rokovacej/zasadacej miestnosti.
Dispozíciu horného podlažia administratívnej budovy tvorí:
dva samostatné celky, každý s "open-space" kanceláriou, manažérskou časťou, sociálnym zariadením a kuchynkou. Na poschodí sa nachádza aj kúpeľňa so sprchovým kútom.
Pôdorys jednotlivých podlaží polyfunkčného objektu Vám radi poskytneme na vyžiadanie.
TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Mramorová, Bratislava - Podunajské Biskupice, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GA-379

Podrobné informácie

2
592 m²
330 m²
vlastné vyhradené
plastové
asfaltová cesta

Napíšte nám