LEXXUS - PRENÁJOM kancel. priestor, Ružinov, ul. Sv. Vincenta, 82,60m2 - LEXXUS, a.s.

LEXXUS - PRENÁJOM kancel. priestor, Ružinov, ul. Sv. Vincenta, 82,60m2

Prenájom, Bratislava - Ružinov

rozloha Kancelárie
4
rozloha 82.6 m²
ulica Sv. Vincenta

Kancelárie na prenájom v Ružinove, Bratislava

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom zariadený kancelársky priestor na ul. Sv. Vincenta v Metskej časti Ružinov, BA II., prízemie, celková výmera 82,60 m2 + 3x vlastné garážové státie v suteréne objektu + samostatný murovaný priestor v suteréne, veľké plastové okná, bezpečnostné dvere, alarm, intercom, štrukturovaná kabeláž, ISDN, klimatizácia.

Príjemný , kompletne zariadený kancelársky priestor s atypickým usporiadaním interiéru sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu, kolaudácia 2006 na konci slepej ulice v lokalite novostavieb mestskej časti Ružinov.

POPIS: vstupná predsieň, komunikačná chodba, kancelária a recepcia oddelená priečkou, centrálna kancelária, archív, kuchynka, WC s umývadlom, kancelária.

Priestory sú zariadené kancelárskym nábytkom, úložné priestory a police, podlahy: parkety, koberce, dlažba, drevené interiérové dvere, sádrokartónové stropy s osvetlením,vnútorné vertikálne žalúzie, kuchynská linka s nerezovým dresom, toaleta s umývadlom.

Výborná poloha a dopravná dostupnosť s priamym napojením na Tomášikovu ulicu, kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti hotel Bratislava, ihneď voľný.

Cena mesačného nájmu za kancelársky priestor : 700,- eur/mesiac + 3x garážové státie 100,- eur/mesiac/ 1 státie + murovaný priestor v suteréne 50,- eur/mesiac + energie, IHNEĎ VOĽNÉ.

TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Sv. Vincenta, Bratislava - Ružinov, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GR-593

Podrobné informácie

prízemie
82.6 m²
82.6 m²
vlastné vyhradené
plastové

Napíšte nám