LEXXUS | Prestížny Penthouse s jedinečnou terasou a nádherným výhľadom - LEXXUS, a.s.

LEXXUS | Prestížny Penthouse s jedinečnou terasou a nádherným výhľadom

Predaj, Bratislava - Nové Mesto

rozloha Byt
4-izbový
rozloha 117.8 m²
ulica Strážna

4-izbový byt na predaj v Novom Meste, Bratislava

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka jedinečný luxusný Penthouse v prestížnom modernom projekte PARKVILLE s nádherným panoramatickým výhľadom. Unikátnosť tohto strešného bytu dodáva nadštandardná 150 m2 terasa s čiastočným elegantným prestrešením a zasklením Renson. Čistota dizajnu a dispozície naopak z bytu tvorí "masterpiece" v rámci tejto vyhľadávanej lokality nad mestom a pod lesom v uzavretom areáli nadčasového rezidenčného projektu. Penthouse je v prevedení vysokého štandardu s drevenými podlahami a veľkoformátovými oknami, exteriérovými žalúziami, je klimatizovaný a vykurovaný podlahovými konvektormi v kombinácii s radiátormi, kompletne zariadená a vybavená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi či množstvom odkladacieho priestoru a vstavanými skriňami.
Dispozíciu bytu s podlahovou plochou 117,8 m2 tvorí vstupná hala, ktorá je centrom interiéru a príjamne prepája dennú časť bytu s nočnou, ktorú tvoria tri spálne pričom jedna "master bedroom" s vlastnou kúpeľňou a dve izby so spoločnou kúpeľňou či samostatnou toaletou. Denná časť bytu je otvorená dispozícia obývacej izby s jedálenským kútom a obývacej izby, pričom z celého priestoru je nádherný výhľad a vstup na panoramatickú terasu.
K penthousu sa ponúkajú dve garážové státia v rezidenčnej garáži s priamym vstupom do výťahu, ktorý vedie na najvyšie podlažie priamo k bytu ako jedinému na poschodí.
TOPPONUKA

Poloha nehnuteľnosti na mape

Strážna, Bratislava - Nové Mesto, Slovensko

Pre viac informácií kontaktujte

GA-443

Podrobné informácie

4 / 4
117.8 m²
úplne prerobený
150.70 m²
vlastné vyhradené
drevené
juhozápadná

Napíšte nám